De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

soulreading & reflectie sessie

Voor helder inzicht en reflectie van je ziel

De tijd mag je even loslaten, alles draait om jou. We bespreken wat er in jouw leven speelt, waar te tegen aan loopt en wat het met jou doet. In deze is sessie stem ik mij volledig af op jouw energie, je levensthema, je blokkades en valkuilen. Wat je te leren hebt en waar je nu staat. Ik laat mij  leiden door wat er aangereikt wordt vanuit mijn invoelend en intuïtieve vermogen. Dat is de spiegel die ik je voorhoud.

Deze sessies gaan diep en werken door op alle lagen van je bewustzijn. Dit zorgt voor inzicht in onbewuste patronen.

Na een eerste sessie ontvang je een reflectiemail met daarin bovengenoemde punten en indien gewenst een plan van aanpak. Vaak geef ik opdrachten mee voor thuis, die een positieve werking hebben op het helingsproces en bewustwording.

Soms kan een eenmalige afspraak voldoende inzicht geven om weer verder te kunnen, of kan een follow up sessie waardevol zijn om scherp te blijven in je eigen proces. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Contact is ook mogelijk via (video)bellen. 


Telefonische reading

Heb je inzicht nodig, maar ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen. Dan is een telefonische reading een prima oplossing. In een telefonische reading stem ik me af op jouw ziel om tot je kern te komen. Hierin bespreken we samen waar je tegen aanloopt en gaan we kijken naar de diepere betekenis achter de situatie. Wat verteld het jou?  Net zoals bij een reading  in mijn praktijk bespreken we het thema waar je nu in zit. Je blokkades en wat je mag leren van deze situatie. Een telefonische reading  kan bijzonder efficiënt zijn en je nieuw inzicht geven over je huidige situatie. Het gesprek duurt tussen de 30 en 60. min. 

Wil je meer weten? Ik hoor het graag. Stuur me een app 06 408 224 73 , of stuur een mail via onderstaande button.contact opnemen


 

 


Coaching

Persoonlijke begeleiding voor bewustwording en innerlijke transformatie. 

Wanneer er diepgewortelde thema's of intensieve processen aan bod komen kan het raadzaam zijn om een aantal sessies te komen. In deze sessies begeleid ik jou met rust en vertrouwen naar de overlevings- en traumadelen van je ziel. Daarnaast werk ik met beweging en expressie zodat je ook leert om jezelf te uiten. Dit doen we onder andere in de natuur. Waar er ruimte is om te schreeuwen, emoties te uiten en te bewegen. Wat er dan ook ontstaat, alles mag er zijn. 

Veel mensen zijn gewend om (onbewust) gevoelens en energie vast te houden. Hierdoor ontstaan er blokkades in het energieveld en kunnen er fysieke klachten optreden. Dat is zonde want we hebben allemaal geweldige tools om emoties juist te bevrijden en innerlijke blokkades te doorbreken.

Dit kan best spannend zijn, maar we gaan stap voor stap en er is geen haast. Samen leiden we alles in goede banen. Ik geef je het zetje wat je nodig hebt om jezelf te openen, en de tools om je eigen licht weer aan te steken zodat je zelfredzaam wordt in het helen van de stukken in jezelf.


 

Je draagt alles wat je nodig hebt al in je, je hoeft het alleen maar terug te vinden


 Energetische sessie

Een energetische behandeling die werkt in verschillende lagen van je energieveld. Brengt je in balans en zorgt voor diepe ontspanning.

Een energetische behandeling brengt jouw energieveld weer in evenwicht. Dit zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van je lichaam geactiveerd word, het stelt je lichaam in staat dat wat uit balans is opnieuw te herstellen. 

Voorafgaand aan de behandeling gaan we in gesprek, daarbij stem ik mij af op jouw energie. We bespreken waarom je deze sessie geboekt hebt en waar je tegen aanloopt. Hierdoor voel en weet ik intuïtief op welke manier ik jou kan begeleiden. Dit is bij iedereen anders, geen enkele healing is hetzelfde,  want elke sessie is maatwerk voor de ziel. 

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en werk in voornamelijk in je energetisch veld. Over het algemeen ervaren mensen tijdens de sessie, bepaalde stromingen van energie, warmte, kou of tintelingen in het lichaam. Ook zak je dieper weg in ontspanning. Na afloop van de behandeling voel je je ontspannen en ervaar je een diepe verbinding met jezelf. Daarna volgt er een kort reflectiegesprek waarin wij onze ervaringen aan elkaar uitwisselen, jou ervaring is  belangrijk en ik deel met jou de inzichten en boodschappen die ik heb doorgekregen. De uitwerking van de behandeling kan fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel voelbaar zijn. Vaak zijn de uitwerkingen heel subtiel en vooral waarneembaar wanneer je bewust in het leven staat. Een healing vraagt namelijk ook wat van jou en heeft voor iedereen een andere uitwerking. Creëren vanuit gevoel

Creëer vanuit je ziel een visueel beeld dat leidend is in jou innerlijke proces.

In deze sessie gaan we samen jouw binnenwereld visueel maken en jouw kern naar buiten brengen. Creëren vanuit gevoel zonder je hoofd te gebruiken, maar je te laten leiden door wat er vanuit je ziel aangereikt wordt. Dit doen we door het maken van een persoonlijk manifestatie board (zie de foto hieronder). We beginnen met oefeningen om uit jou uit je hoofd te halen en gaan daarna via een geleide meditatie dieper jouw gevoelswereld in. Vanuit hier gaan we een intentie zetten voor wat zich mag ontvouwen vanuit je ziel en wat je dus nodig hebt om te mogen zien. Vanuit dat gevoel ga jij knippen, plakken, schilderen etc. Zonder oordeel, zonder logica, zonder je hoofd te gebruiken. Niets hoeft te kloppen, want alles werkt precies het tegenovergestelde in dit proces. Je zult zien; Wanneer je alles bij elkaar hebt, ontstaat er een beeld en een boodschap die voor jou leidend zijn in je innerlijke proces.

We spelden dit op een foamboard van 70 cm bij 100cm, die je na de sessie mee naar huis krijgt.  Zodat je ook thuis je eigen plek kan creëren om even stil te staan en te luisteren naar het gefluister van jouw ziel.