De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Vechten schreeuwen en huilen
Gooi het in diepe kuilen
Angst begraven in de grond
Hou vooral je grote mond
Praat nooit doe het niet
Over alles wat je denkt en ziet
Praat niet over wat je voelt
Dat is toch nooit zo bedoeld
Luister niet naar wie je bent
Dat is niet voor jou bestemd
Doe vooral zonder vragen
Zodat je de ander kunt behagen
En vergeet wie jezelf bent
Als je verder het doolhof in rent
Zonder begin en zonder eind
Alles wat voelen ondermijnt
Heel goed, ik ben trots op je
Ik wist wel dat je dat kon
Naar je gevoel luisteren is zo dom
  

 

Ben jij klaar voor verandering?

Wat zou er veranderen als je durft te spreken over jou angsten en leert te luisteren naar jou wensen. Wat zou er veranderen als je kunt omarmen wie jij in essentie bent? Zou je dan nog steeds vastlopen op dezelfde punten? Of kun je dan de controle loslaten?

De weg naar je kern gaat over het leren luisteren naar de fluistering van je ziel. De taal van je hart. Jezelf opnieuw ontmoeten. Intuïtie, verbinding, liefde, mededogen en compassie. Dit is het pad wat je leidt door een intens persoonlijk proces en gaat dieper dan de meeste mensen van jou weten. Maar ik kan je beloven dat elke stap, elke traan en elk gevecht in dit proces het waard is. Dit is het proces van je ziel en het brengt je terug bij jezelf.


Wat brengt het jou?

Je ervaart meer rust. Je krijgt helder inzicht in blinde vlekken, patronen en valkuilen. Je bent beter in staat te luisteren naar je hart en verbinding te leggen met jouw verlangens. Je voelt je vrij om keuzes te maken die voor jou waardevol zijn en je ervaart diepe positieve verandering in je leven. 

 

 

 

''Ik loop graag met je mee, de ene keer is dat fijn, en de andere keer ervaar je weerstand, omdat ik je net verder breng dan je zelf zou doen. Maar altijd in verbinding met jouw kern.''

Foto door NEOM van Unsplash

Ben jij klaar voor innerlijke transformatie?


'' Elke sessie is maatwerk en de tijd mag je even loslaten. Ik werk vanuit een holistisch oogpunt en stem me in een sessie volledig af op jouw energieveld en op jouw ziel. Vanuit hier ontstaat een gesprek vanzelf. Als er boodschappen binnen komen van overleden dierbaren zal ik deze met liefde doorgeven"


Wanneer?  

 • Wanneer jij het gevoel hebt dat ik wat voor jou kan betekenen
 • Als je toe bent aan inzicht en reflectie over wie JIJ bent
 • Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in het leven
 • Als je hulp kunt gebruiken met het voelen, vertalen en verwerken van emoties
 • Bij levensvragen
 • Als je op een kruispunt staat en niet weet welke kant je op wilt
 • Wanneer je tegen dezelfde muren aan blijft lopen, maar niet in staat bent om patronen te doorbreken
 • Als je niet lekker in je vel zit; depressie, stress, stemming-wisselingen, burn-out, slaap problemen, angst, laag zelfbeeld.
 • Als je het moeilijk vind om voor jezelf op te komen 
 • Wanneer je moeite hebt met grenzen aangeven
 • Bij rouwverwerking en verlies   

 


Wanneer je verbinding maakt met je hart, kun je alles creëren wat je wilt. Passie, vreugde, creativiteit, vrijheid en innerlijke rust. Dat is thuiskomen in jezelf. Het is oké als je de tijd neemt om stil te staan en te spreken over wie JIJ bent. Wat JIJ nodig hebt . Wat is jouw verhaal? Voel je geliefd, en wees van harte welkom. 


Hoe? 

Door middel van een reading & reflectie,  energetische behandeling, of een coaching traject. Neem de tijd om te voelen wat er bij je past.

Foto door Josh Hild van Unsplash
Bekijk de mogelijkheden

Over mij:

'' Vanuit zielsverbinding en liefde begeleidt ik mensen op weg naar hun hart. Met mijn invoelende en mediamieke eigenschappen laat ik jou zien wie jij werkelijk bent, wat jouw verhaal is, wat je mag leren en welke overtuigingen je los mag laten.''

Meer lezenWat anderen zeggen:


Stefanie is warm, begripvol en liefdevol. Het voelt bij haar veilig en vertrouwd. Ze staat voor je klaar en neemt echt de tijd voor je. Ze heeft aan een half woord genoeg om te voelen wat je nodig hebt. Daarnaast is het fijn dat ze handvatten geeft waarmee je zelf aan de slag kan, waardoor je stapsgewijs leert om in je eigen kracht te staan. Een aanrader! Dirkje

 

Meer reviews


 

Contact opnemen?

Heb je vragen? Neem gerust contact op via onderstaand formulier of stuur een appje. Alles mag, niets moet.