De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Zielsontwikkeling  


Elke ziel maakt een ontwikkeling door die verder reikt dan je geboorte tot nu. Ervaringen uit vorige levens die niet goed verwerkt zijn blijven in de blauwdruk van je ziel en in je energetische veld aanwezig. Vorige levens en onbewuste trauma´s kunnen hierdoor een aanzienlijke rol spelen in je helingsproces. De drang van onze ziel om te  groeien en te ontwikkelen zorgen ervoor dat onverwerkte trauma´s opnieuw getriggerd worden. Dat is niet voor niks. Het is de bedoeling dat al deze gevoelens opnieuw gevoeld worden. Zodat het verwerk en losgelaten kan worden. 

Emoties uit vorige levens voelen heftiger en intenser dan normaal. Alsof ze uit het diepste van je kern komen, zonder dat je het kan verklaren. Vaak komt het tot uiting in een specifiek lichaamsdeel of kenmerkt het zich door onverklaarbare angst waar je niet vanaf lijkt te komen. 

Wanneer ik mij tijdens een sessie op jou afstem voel ik of de essentie van jouw blokkade in dit leven ligt, of van een vorig leven afkomstig is. Als het afkomstig is uit een vorig leven gaan we, als jij hier open voor staat, samen naar de pijn toe en begeleid ik jou via trance healing / regressie naar de oorsprong van het trauma. De herbeleving of erkenning van een situatie zorgt ervoor dat de blokkade zich opheft en dat je inzicht en antwoorden krijgt over je huidige situatie. Vaak is enkel de erkenning van de gebeurtenis al voldoende om een blokkade op te heffen en te transformeren.  Dit is voelbaar op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

Foto door Dushawn Jovic van Unsplash