De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Voorouderlijnen


We zij allemaal onlosmakelijk verbonden met onze familie en voorouderlijnen. Jou DNA, het gezin waarin je opgroeit en  jouw rol binnen het familiesysteem zijn belangrijke aspecten voor healing en innerlijke ontwikkeling. Ongeacht of je een fijne of traumatische jeugd gehad hebt. De familie waarin je opgegroeid bent is in eerste instantie je grootste spiegel en de belangrijkste stap tot zelfinzicht. 

Werken met voorouderlijke lijnen is een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze. Onverwerkte trauma's binnen familiebanden worden namelijk genetisch doorgegeven en opgeslagen in ons cel geheugen. Trauma's worden hiermee doorgegeven van ouders op kinderen en kleinkinderen. Dit stopt pas wanneer het trauma erkent en verwerkt wordt. Vaak dragen mensen onbewust een trauma dat in een voorouderlijke lijn ontstaan is. Denk bijvoorbeeld aan een traumatische gebeurtenis uit de oorlog waar je overgroot opa nooit over gesproken heeft. Of seksueel misbruik binnen de vrouwenlijn van je familie, wat nooit aan het licht gekomen is. Dit zijn voorbeelden waarvan de pijn en angst generaties doorgegeven worden. Het is niet zichtbaar maar nog steeds aanwezig.

Wanneer ik mij tijdens een sessie op jou afstem voel ik of de essentie van je blokkade ontstaan is in voorouderlijn of dat het (onbewust) ontstaan is in jouw eigen jeugd of in de prenatale fase van de zwangerschap. Als een blokkade afkomstig is van een voorouderlijn gaan we, als jij hier open voor staat, verbinding maken met desbetreffende voorouder en samen naar de pijn toe. Ik begeleid jou via regressie / trance healing naar de oorsprong van het trauma. 

De herbeleving of erkenning van een situatie zorgt ervoor dat de blokkade zich opheft en dat je inzicht en antwoorden krijgt over je huidige situatie. Vaak is enkel de erkenning van de gebeurtenis al voldoende om een blokkade op te heffen en te transformeren. Dit is voelbaar op mentaal, emotioneel en fysiek niveau.


Foto door Kristyna Squared.one van Unsplash