De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Over mij

In dit leven heet ik Stefanie en ben ik moeder van drie tieners. Ik hou van schrijven, intuïtief schilderen, dansen, muziek, yoga, hardlopen, de natuur en alle kleine onbenullige dingen die het leven ons te bieden heeft. 

Psychologie, esoterie, complexiteit van mensen, verschillende lagen van het bewustzijn en de kracht van liefde, houden mij bezig. Het inspireert mij om kennis door te geven, mensen bewust te maken en begeleiding te bieden op zielsniveau. 

Mijn intuïtieve, invoelende en mediamieke vermogen heb ik altijd gehad. Het maakte mij jong volwassen en verantwoordelijk. Voor een lange tijd wilde ik hier niets van weten en heb ik het weggeduwd. Hierdoor ontwikkelde ik, wilskracht, discipline en doorzettingsvermogen, totdat ik mezelf aan alle kanten voorbij liep. Het dwong mij af om terug naar binnen te keren. 

Het leven heeft mij alle kanten opgestuurd, op de proef gesteld en mij uiteindelijk terug gebracht naar wie ik ben. Tijdens mijn innerlijke processen heb ik geleerd om mijn bovenzintuiglijke eigenschappen te verfijnen, te ontwikkelen en verder uit te kristalliseren. Het maakt mij ontzettend dankbaar dat ik deze verbinding met mensen mag maken. Want het blijft ook voor mij keer op keer een verassing wat er aangereikt mag worden. Met alle liefde begeleid ik jou op weg naar je binnenwereld. Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe waardevol dit proces is. Voel je gehoord en wees van harte welkom. Liefs Stefanie