De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

soulreading & reflectie sessie

Voor helder inzicht en reflectie van je ziel, geeft handvatten en inzicht in onbewuste patronen

De tijd mag je even loslaten, alles draait om jou. We bespreken wat er in jouw leven speelt, waar te tegen aan loopt en wat het met jou doet. In deze is sessie stem ik mij volledig af op jouw energie, je levensthema, je blokkades en valkuilen. Wat je te leren hebt en waar je nu staat. Ik laat mij  leiden door wat er aangereikt wordt vanuit mijn invoelend en intuïtieve vermogen. Dat is de spiegel die ik je voorhoud.

Deze sessies gaan diep en werken door op alle lagen van je bewustzijn. Dit zorgt voor inzicht in onbewuste patronen. Na een eerste sessie ontvang je een reflectiemail met daarin bovengenoemde punten en indien gewenst een plan van aanpak. Vaak geef ik opdrachten mee voor thuis, die een positieve werking hebben op het helingsproces en bewustwording.

Soms kan een eenmalige afspraak voldoende inzicht geven om weer verder te kunnen, of kan een follow up sessie waardevol zijn om scherp te blijven in je eigen proces. Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. contact is ook mogelijk via (video)bellen.
Wil je meer weten? Ik hoor het graag. Stuur me een app 06 408 224 73 , of stuur een mail via onderstaande button.

 

Contact opnemen