De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Healing

Een energetische behandeling die werkt in verschillende lagen van je energieveld. Brengt je in balans en zorgt voor diepe ontspanning.

Een energetische behandeling brengt jouw energieveld weer in evenwicht. Dit zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van je lichaam geactiveerd word, het stelt je lichaam in staat dat wat uit balans is opnieuw te herstellen.

Voorafgaand aan de behandeling gaan we in gesprek, daarbij stem ik mij af op jouw energie. We bespreken waarom je deze sessie geboekt hebt en waar je tegen aanloopt. Hierdoor voel en weet ik intuïtief op welke manier ik jou kan begeleiden. Dit is bij iedereen anders, geen enkele healing is hetzelfde,  want elke sessie is maatwerk voor de ziel.

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en werk in voornamelijk in je energetisch veld. Over het algemeen ervaren mensen tijdens de sessie, bepaalde stromingen van energie, warmte, kou of tintelingen in het lichaam. Ook zak je dieper weg in ontspanning. Na afloop van de behandeling voel je je ontspannen en ervaar je een diepe verbinding met jezelf. 

Daarna volgt er een kort reflectiegesprek waarin wij onze ervaringen aan elkaar uitwisselen, jou ervaring is  belangrijk en ik deel met jou de inzichten en boodschappen die ik heb doorgekregen. De uitwerking van de behandeling kan fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel voelbaar zijn. Vaak zijn de uitwerkingen heel subtiel en vooral waarneembaar wanneer je bewust in het leven staat. Een healing vraagt namelijk ook wat van jou en heeft voor iedereen een andere uitwerking.

Een energetische healing duurt circa 90 minuten.

contact opnemen