De Weg Naar Je Kern
 soulreading  reflectie  coaching  healing

Coaching 

Persoonlijke begeleiding voor helder inzicht en reflectie van je binnenwereld. Voor bewustwording en  innerlijke transformatie.

Wanneer er diepgewortelde thema's of intensieve processen aan bod komen is het raadzaam om een aantal sessies te boeken. In deze sessies begeleid ik jou met rust en vertrouwen naar de overlevings- en traumadelen van je ziel. Daarnaast werk ik met beweging en expressie zodat je ook leert om jezelf te uiten. Dit doen we onder andere in de natuur. Waar er ruimte is om te schreeuwen, emoties te uiten en te bewegen. Wat er dan ook ontstaat, alles mag er zijn.

Veel mensen zijn gewend om (onbewust) gevoelens en energie vast te houden. Hierdoor ontstaan er blokkades in het energieveld en kunnen er fysieke klachten optreden. Dat is zonde want we hebben allemaal geweldige tools om emoties juist te bevrijden en innerlijke blokkades te doorbreken.

Dit kan best spannend zijn, maar we gaan stap voor stap en er is geen haast. Samen leiden we alles in goede banen. Ik geef je het zetje wat je nodig hebt om jezelf te openen, en de tools om je eigen licht weer aan te steken zodat je zelfredzaam wordt in het helen van de stukken in jezelf.


Je draagt alles wat je nodig hebt al in je, je hoeft het alleen maar terug te vindencontact opnemen